Jeugdtoneel "Hobby's"

april 2016  |  Auteur  Ivo Devos |  Regie  Ivo Devos


INHOUD

Wat is een hobby eigenlijk? Wie heeft bepaald welke hobby je uitoefent? Jijzelf, jouw ouders vrienden of vriendinnen? Misschien deed je liever iets anders maar ontbrak het jou aan talent of durf? Misschien ben je stiekem jaloers op de keuze van een ander? En wat als je hobby een sleur wordt? Hoef je succes te behalen met een hobby? Het volstaat toch als je er zelf voldoening uit haalt. Of niet?

Twee danseressen worstelen met deze vragen. Loont het de moeite om te wedijveren met je beste vriendin? Primeert vriendschap of ga je de strijd aan om koste wat het kost de beste te zijn? Is dit het allemaal waard?

Jongeren gaan niet altijd dansend door het leven. Ze ervaren hun eigen beperkingen en leren weerbaar te zijn tegen joelende supporters, kritische trainers en veeleisende ouders. Ze durven soms niet voor de hand liggende keuzes maken die de toehoorders hen wenkbrauwen doen fronsen.

En toch is het een aftasten met vallen en opstaan. Een zoektocht naar wie men eigenlijk is. Welke doelen stel ik? Welke hobby past bij mij? Waar ligt de focus?

CAST

PERSONAGES GEBRACHT DOOR
Febe Febe Boussekeyt
Kim Kim Callewaert
Lara Lara Verhaeghe
Elise Elise Maes
Lily Lily Bellemans
Emiel Emiel Maes
Femke Femke Decaluwé
Chloë Chloë Vanquickelberghe

AFFICHE


FOTOGALERIJ

De fotogalerij van deze productie is nog niet beschikbaar.


Wat de bezoekers ervan vonden.

Ben jij komen kijken? Plaats dan zeker ook uw reactie op deze productie.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Hoeveel sterren geef jij deze productie?

Rating: 3 sterren
1 stem

Deel het met je vrienden!

© 2016 - Toneelgroep Hoger Op Moorsele vzw

© 2016 - Ivo Devos