Theater Lokaal "Moordsele"

mei 2018  |  Organisator  Theater Lokaal Wevelgem  |  Regie 'Theater Lokaal'  Philip Strobbe  |  Regie 'Hoger Op' Wilfried Verhaeghe


VOORWOORD van Lobke Maes

Beste theaterliefhebber,

Welkom op de 12de editie van Theater Lokaal. Dit jaar zijn we terug te gast in Moorsele. Op de verschillende gepaste locaties geven onze toneelverenigingen opnieuw het beste van zichzelf. We mogen best trots zijn op dit mooie, unieke project waar cultuur en ontmoeting één zijn. Ik ben het alvast, trots op Theater Lokaal, dat na 12 edities nog steeds bruist van talent en energie. Van in het begin mag ik dit project mee ondersteunen en ik voel nog steeds het enthousiasme en de gedrevenheid van toen. De gemeente en onze verenigingen dragen cultuur en ontmoeting hoog in het vaandel. Ze zijn het cement van ons dagelijks leven. We maken er graag deel van uit, werken er graag aan mee en dragen er ook samen de nodige zorg voor. De zes koepelorganisaties binnen de culturele sector in Vlaanderen, organiseerden onlangs een grote burgerbevraging. Wevelgem hoort bij de eerste 10 gemeenten wat de responsgraad betreft op deze enquête. Maar er is meer. Bovendien geven de Wevelgemse respondenten een 7,7/10 voor de waardering als cultuurvriendelijke gemeente. Wetende dat het Vlaamse gemiddelde op 6,8 staat, scoren we hier dus bovenmaats. En ook hier mogen we terecht trots op zijn. Ondertussen doen we verder, we overleggen, investeren, luisteren naar de noden en wensen van onze verenigingen en inwoners. Door in dialoog te gaan met ons, met jullie, kunnen we samen veel bereiken. En daar kiezen we verder voor, elke dag opnieuw.

Geniet van deze Theater Lokaal!
Lobke Maes
Schepen


ROND DE TOREN door Toneelgroep Hoger Op Moorsele

INHOUD

De inspecteurs komen binnen tijdens de toneelrepetitie van een toneelgezelschap. Is het wel toeval dat het lijk van Marthe ‘onder de toren’ - de naam van de toneelgroep - werd achtergelaten? Jasper, een van de spelers doet ineens erg vreemd. Mijn vrouw wacht thuis op me, zegt hij. Terwijl hij niet eens getrouwd blijkt te zijn. Henk, de regisseur, houdt zich lange tijd afzijdig en ontwijkt de vragen van Moors en Ele.

CAST

PERSONAGES GEBRACHT DOOR
Hoofdinspecteur Moors Wilfried Verhaeghe
Inspecteur Ele Wyseur Ciel Pattijn
Henk Lawrence Verbruggen
Jasper Willy Rosseel
Frank Robbie Callewaert
Denise Ann Steelandt
Mieke Bo Callewaert

BROCHURE van Theater Lokaal 'Moordsele'

Brochure Theater Lokaal 2018 'Moordsele'
PDF – 3,0 MB

AFFICHE


FOTOGALERIJ

De fotogalerij van deze samenwerking is (nog) niet beschikbaar.


Wat de bezoekers ervan vonden.

Ben jij komen kijken? Plaats dan zeker ook uw reactie op deze productie.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Hoeveel sterren geef jij deze productie?

Rating: 3 sterren
1 stem

Deel het met je vrienden!

© 2018 - Toneelgroep Hoger Op Moorsele vzw

© 2018 - Theater Lokaal