Dispãrut

februari 202 4 |  Auteur  Ivo Devos  |  Regie Tineke Van Reeth


INHOUD

Een weeshuis dat haar deuren openzet, waar je vrij kan shoppen en nadien aan de kassa passeert om af te rekenen. Zou dat adoptie niet veel minder complex maken? Het opzet is misschien onrealistisch maar bij Fara Inima is het mogelijk. Het uitgangspunt is in elk geval: “klant is koning.“

Dankzij de centen van haar overleden moeder kan Astrid eindelijk haar kinderwens in vervulling laten gaan. De Belgische alleenstaande vrouw ontdekt via een website het tehuis van Fara Inima. Ze reist naar Oost-Europa om een aantal jonge meisjes te ‘kopen’ en hen mee te brengen naar België. Al gaat dat niet zonder slag of stoot. Wie maakt de oversteek en wie niet? Waarom kan Mistake niet mee?

Kunnen de meisjes wennen aan de vrijheid die ze krijgen in België? Of verdwalen ze? En wat met de leemte die ze achterlaten in het tehuis? Het gemis voor wie achterblijft en de drang naar gelijkheid zorgt voor het smeden van plannen om opnieuw dichter bij elkaar te komen.

Dispărut vertelt het verhaal van jongeren die opkomen voor zichzelf en ook voor elkaar, al blijft het moeilijk voor diegenen die weinig kansen krijgen.

CAST

PERSONAGES GEBRACHT DOOR

AFFICHE


FOTOGALERIJ

De fotogalerij is pas zichtbaar nadat de voorstelling is opgevoerd.


Wat de bezoekers ervan vonden.

Ben jij komen kijken? Plaats dan zeker ook uw reactie op deze productie.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Hoeveel sterren geef jij deze productie?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Deel het met je vrienden!

© 2024 - Toneelgroep Hoger Op Moorsele vzw

© 2024 - Ivo Devos